VIDEÓ

Please reload

 
 
 
 
 
 
reklámfilm / image film

 

Ha ránk bízod céged, terméked, szolgáltatásod bemutatását, teljeskörű megoldást szállítunk - az ötlettől kezdve a kivitelezésen át a közzétételig:

  • Először megismerjük az elképzeléseidet és a kívánt hatást.

  • Elvégezzük a kreatív tervezést, és bemutatunk 2-3 koncepciót, amelyek közül választhatsz.

  • Leforgatjuk a kisfilmet, elvégezzük a vágást és az utómunkákat.

  • Végül céges arculatú adathordozókat gyártunk, vagy akár komplett weboldalt készítünk az elkészült tartalmaknak.

 

vállalati események

 

Konferencia, prezentáció, szakkiállítási részvétel, nyílt nap, csapatépítés, céges ünneplés... mind érdemes a megörökítésre!

Általában kétféle verziót készítünk a felvételekből: egy hosszabb, részletesebb változatot (főleg belső használatra), és egy "legjobb pillanatok" vágást, amely ideális kedvcsinálónak vagy PR-anyagként.

Ha saját erőforrásból oldjátok meg a videófelvételt, feldobjuk professzionális utómunkával! Az anyagot igényeitek szerint megvágjuk, effektezzük, zenével, feliratozással, narrációval látjuk el.

 

videoklip

 

Akár egyéni előadóról, akár együttesről van szó, ütős zenei videót készítünk!

 

Ha megálmodtad saját videoklipedet, megvalósítjuk; ha nincs konkrét elképzelésed, akkor ötletekkel is hozzájárulunk a sikerhez.

 

video CV

 

Számos vállalat ma már videós önéletrajzot (is) kér. Ennek felépítése, minősége természetesen befolyásolja a pályázóról alkotott összképet (egy telefonnal, előnytelen fényekben, rossz hangminőséggel felvett videó nem valószínű, hogy jó benyomást kelt).

 

Segítünk hatásos video CV-t készíteni!

 

esküvő / családi esemény

 

A klasszikus esküvői videótól a filmszerűn át a bolondosig bármit megvalósítunk, ami a pár elképzelése. Készítünk hosszabb és rövidebb verziót, esküvői beharangozó videót, jegyespár-kisfilmet. Igény szerint akár weboldalt is tervezünk az esküvőnek. Esküvői kínálatunk részletesen

Hasonló szellemben filmezünk bármely más családi eseményt (szülinap, évforduló, keresztelő stb.). Amennyiben házilag oldottátok meg a felvételt, a profi vágás és utómunka rendkívül sokat dob rajta - gyakran ez dönti el, hogy az ismerősök, családtagok ébren maradnak-e pl. egy útibeszámoló során...

 

narráció

 

Színészek és professzionális narrátorok közreműködésével elkészítjük a hangalámondást, és rákeverjük a videóra.

Ez a szolgáltatásunk idegen nyelveken is elérhető.

 

feliratozás

 

Vállaljuk videók és filmek feliratozását tetszőleges nyelven - akár a videóra "égetve", akár ki/be kapcsolható formában.

Igény esetén a fordítást is megszervezzük, így valóban nincs más dolgod, mint átvenni a feliratozott végterméket.

 

FOTÓ

Please reload

 
 
 
 
 
 
céges portfólió

 

Professzionális minőségben készítjük el termékeid, szolgáltatásod bemutatását, melyet aztán bármilyen felületen felhasználhatsz - legyen szó honlapról, Facebook-oldalról, vagy akár óriásplakátról.

Egy képes portfólió sokszor többet árul el cég tevékenységéről, mint ezernyi szó.

 

vállalati események

 

A céges események fotózása tökéletes megoldás nemcsak a dokumentálásra, hanem a közös emlékek visszaidézésére, melyekkel a vállalat kellemes perceket szerezhet munkatársainak egy vállalati ünneplésről, csapatépítő kirándulásról, gyárlátogatásról, jótékonysági eseményről stb.

 

ingatlan bemutatása

 

Bízd ránk ingatlanod fotózását, ha eladni vagy kiadni szeretnéd azt.

 

Széles látószögű lencséinkkel garantáltan szebb képeket készítünk, mint bármilyen okostelefonnal, így a sikeres üzletkötés esélye is megnő.

 

portréfotó

 

Bármilyen körülmények között elkészítjük portréfotódat, legyen szó ügyvezetőről, vagy akár az összes munkatársról. Egy online megjelenés vagy sajtóközlemény sem képzelhető el amatőr módon elkészített portréfotóval.

PR szemponból is fontos lehet, hogy a kollégák megismehessék az új és régi munkatársakat a vállalati intranetre feltöltött arcképekről.

 

műtermi fotózás

 

Munkatársaink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a műtermi fotózástól kezdve a reklámfotók elkészítésétől a divatfényképezésen át a műszaki fotózáson és portréfotón keresztül akár a reprodukciós fényképezésig.

 

esküvő / családi esemény

 

Bízza profikra legszebb családi élményeinek megörökítését! Kreatív stábunk az esemény előtt részletesen felméri az igényeket és kívánságokat, hogy az esemény valóban örök élmény maradhasson.

Esküvői, családi fényképeidet digitálisan és fotóalbumba gyűjtve is megkapod röviddel az esemény után.
Esküvői kínálatunk részletesen
 

GRAFIKA

Please reload

 
 
 
 
 
 
2D / 3D grafikai tervezés

 

A legkülönbözőbb számítógépes grafikai termékek létrehozásában nyújtunk segítséget, legyen szó könyvborító tervről, termékcímkéről, logóról, piktogramról, emblémákról, különböző kiadványokról, hirdetésekről, plakátok grafikai terveiről, csomagolástervezési feladatokról, vagy (szak)illusztrációkról.

 

arculattervezés

 

Az arculattervezés a vállalati kommunikáció elengedhetetlen része, így a teljesség igényével lefedjük a logó, betűkészlet, színpaletta, irodai papírok, reklámanyagok összességét.

Kézzel nem megfogható aspektusokkal is igyekszünk erősíteni cége sikerességét, mint pl. a céges filozófia, értékrend, küldetés vizuális kommunikálása.

 

animálás / motion graphics

 

Az animációkészítés hagyományosan hosszú és drága folyamat, de a DeltaFilmmel nem feltétlenül kell így lennie. Különböző trükkök alkalmazásával költséghatékonyan elkészítjük a kívánt animációs videót - legyen szó akár "kézzel rajzolt" stílusról, akár absztrakt animációról.

 

honlapkészítés

 

Vállaljuk honlapod egyedi tervezését, legyen az üzleti honlap, webshop, étterem, kávézó, személyes website, blog, vagy egyéb internetes megjelenés.

 

grafiai szoftveroktatás

 

Az általunk használt szoftverek alkalmazásának felhasználói szintű elsajátítására is adunk lehetőséget:

Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Maxon Cinema 4D, Keyshot, ArchiCAD, AutoCAD.